Download Lagu Daerah Garut

05.14
Assalamualaikum wr. wb.
Kuring salaku warga garut teu apdol rasana lamun gaduh blog tapi teu ngashare lagu daerah nyalira,
Mangga ka dulur - dulur di download linkna di handap.

         



Previous
Next Post »

4 komentar

  1. kang upami lagu daerah garut anu lirikna teh aya kieuan "ayana ayeuna ku aya baheula moal aya ayeuna mun teu aya baheula"..aya teu? Mhon dishare nya..hatur nuhun

    BalasHapus
  2. Kang tiasa di aploadna tong dina 4shared abdi sesah bade ngadownloadna.
    Puteun sateuacana :) diweugahkeun lagu kanggo peraktek di sakola.
    Lagua anu judulna 'kapiraray'

    BalasHapus
  3. Kang, upami lagu anu lirikna "kota garut pangirutan, liriung ku gunung2 , papandayan ngagupayan....... " naon judulna nya
    Abdi milari di gugel teu mendak. Hatur nuhun

    BalasHapus
  4. Dupi lagu panca komara desa nu kmha?

    BalasHapus